Stijlvol & elegant

Op al onze telefonie oplossingen kunnen zowel Softphones als VoIP telefoons ingezet worden. Het voordeel van (Vo)IP telefoons is dat deze ook gebruikt kunnen worden zonder headset en wanneer de PC uit staat.  De telefoon kan ook sneller worden beantwoordt aangezien er geen andere applicaties ‘in de weg zitten’. In2solutions levert IP telefoons van verschillende merken waaronder Avaya, Yealink, Grandstream, SNOM,  Gigaset, etc.

Op bijna alle telefoons kunnen headsets worden aangesloten, draadloos of bedraad. De meest uitgebreide telefoons zijn voorzien van touchscreen en camera waarmee dus een Video gesprek mogelijk is. De IP telefoons met Android besturingssysteem kunnen zelf voorzien worden van Apps zoals bijvoorbeeld MS Teams.

Benieuwd naar welke telefoons voor uw organisatie het meest geschikt zijn?

Voip toestellen

Wij leveren IP telefoons van vele merken waaronder Avaya, Yealink, Grandtsream, SNOM, Poly, etc.

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.

Headsets

Welke headset is nu eigenlijk geschikt voor uw (Vo)IP telefoon? Op de meeste telefoons is een bedrade headset aansluiting aanwezig waarop zowel headset met kabel als draadloze headsets (met basisstation) aangesloten kunnen worden. Beschikt de telefoon over Bluetooth dan kan uiteraard ook een Bluetooth headset worden aangemeld. Wij leveren headset van onder andere merken als Poly (Plantronics) en Jabra.

Cloud telefonie 3CX

Onze cloud telefonie oplossing van 3CX biedt de mogelijk om IP telefoons zowel thuis als op kantoor te gebruiken. Dit maakt het systeem zeer flexibel inzetbaar en biedt het de meest geschikte oplossing voor iedere gebruiker. Zo kiest de ene gebruiker voor de softphone (software met headset) terwijl de andere liever een vast toestel gebruikt.

Klik hier voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van onze 3CX oplossing.