Simpel zonder apps

Telefonie is nog altijd een van de meest gebruikte communicatie middelen aangezien het live contact vaak sneller en duidelijker werkt. Bij video telefonie wordt dit nog eens versterkt door de visuele emoties. Video conferentie systemen waren tot voor kort behoorlijk duur en werden enkel in grote organisaties gebruikt voor onderlinge vergaderingen. Door de komst van Video telefonie in de telefonie oplossingen, zoals die van Avaya en 3CX, maar ook in de oplossingen zoals bijvoorbeeld MS Teams, Zoom en Google Meet is het gebruik ervan enorm gestegen.

Het is dan ook belangrijk om goed zichtbaar en hoorbaar te zijn. In2solutions Levert oplossingen voor de gebruiker maar ook voor vergaderruimtes. Deze systemen kunnen met onze Avaya en 3CX oplossingen gebruikt worden maar ook met MS Teams, Zoom, Google Meet, etc.

Wij werken met gerenommeerde merken zoals Poly, Jabra, Yealink en Grandstream.

In combinatie met onze 3CX oplossing haalt u een volwaardig video én telefonie oplossing in huis.

Video Conferencing

Wilt u zelf ook Video meeting organiseren zonder een extra abonnement van een andere oplossing?

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.

Video Conferentie apparatuur

Gebruikt u al MS Teams of Zoom of een andere video conferencing oplossing maar wilt u de spreekkamer omtoveren tot een volwaardige Video Conferencing Room? Onze oplossing van Poly, Konftel of Yealink bieden voor ieders budget een geschikte oplossing. Check onze oplossingen hier.

Cloud telefonie 3CX

Onze cloud telefonie oplossing van 3CX biedt de mogelijk om IP telefoons zowel thuis als op kantoor te gebruiken. Dit maakt het systeem zeer flexibel inzetbaar en biedt het de meest geschikte oplossing voor iedere gebruiker. Zo kiest de ene gebruiker voor de softphone (software met headset) terwijl de andere liever een vast toestel gebruikt.

Klik hier voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van onze 3CX oplossing.