Proven technology

Met de IP Office systemen levert Avaya al sinds begin 2000 een Unified Communications oplossing voor alle branches. Het systeem kan als stand-alone unit worden geïnstalleerd maar ook in een Virtuele Server omgeving. De additionele application server voegt Presence, chat en CTI toe aan de oplossing. Voor telefonistes is een uitgebreide Windows applicatie beschikbaar waarmee ze snel bellers naar de juiste contactpersoon kan doorverbinden.

Met Avaya Call Reporter haalt u een betaalbare call center oplossing in huis. Uitgebreide rapportage, skill-based routing en Queue Call back (terugbellen vanuit een wachtrij) leveren uw organisatie dé tools om uw klantcontact te verbeteren.  

Het Avaya IP Office systeem kan zowel op locatie als in een datacenter worden geplaatst en biedt één oplossing voor al uw locaties.

Avaya

Met ruim 25 ervaring in de telecom en IT sector levert Avaya communicatie oplossingen voor kleine en grote bedrijven.

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.

SIP Trunking

Met onze SIP trunks bieden we u stabiele en voordelige communicatielijnen voor uw Avaya IP Office systeem op locatie of in uw datacenter. Beschikt u over een redundant systeem dan kunnen de SIP trunk ook redundant worden uitgevoerd.

Lees hier meer over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.