Naadloze overgang en tevreden klanten

Al jaren verzorgen wij voor andere telecom resellers en IT bedrijven de installatie van telefonie oplossingen voor hun klanten. Heeft u even een tekort aan mankracht of is uw ligt uw kennis meer op het gebied van IT oplossingen? Dan helpen wij u bij de installatie van de telefonie zaken bij uw klant.

Wanneer de klant de opdracht heeft gegeven om een bepaald systeem aan te schaffen nemen wij de regie van u over en gaan en zorgen we dat het systeem volledig volgens afspraak en in overleg met de klant wordt geïnstalleerd. Nadat alles is geïnstalleerd en uitleg is gegeven dragen we alle gegevens weer aan u over en kunt u eventueel zelf zorg dragen voor het onderhoud. Maar uiteraard kunnen wij het onderhoud ook voor u blijven doen.

 

Bent u IT reseller en wilt u uw klant een totaaloplossing aanbieden? Laten we dit dan samen oppakken zodat de klant altijd voorzien is van één aanspreekpunt.

Projectmanagement en installatie

Komt u handen tekort bij de implementatie van een Avaya of 3CX omgeving? Wij leveren ervaren project managers en monteurs om uw klant snel en nauwkeurig van hun telefonie oplossing te voorzien.

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.