Kostenbesparing & onbeperkt aantal kanalen

Net als een traditioneel telefoonsysteem heeft ook een VoIP telefoonsysteem een telefoonlijn nodig om met andere bedrijven en personen te kunnen telefoneren. Deze VoIP telefoonlijn wordt ook wel een SIP Trunk genoemd.

Aangezien in 2019 alle ISDN2 lijn zijn uitgefaseerd maakt tegenwoordig ieder bedrijf gebruik van een SIP trunk. In2solutions levert SIP trunks van verschillende providers met de mogelijkheid om in geval van storing een direct doorschakeling naar bijvoorbeeld mobiele telefoons te kunnen maken. Hiermee blijft het bedrijf bereikbaar voor klanten en relaties.

Onze abonnement- en gesprekstarieven zijn zéér voordelig. Wij rekenen ook graag voor uw uit of u kosten kunt besparen op uw huidige SIP trunk door naar ons over te stappen.

Benieuwd naar de mogelijke besparing? Neem gewoon even contact met ons op.

Sip trunking

Met een SIP trunk maakt uw telefoonsysteem contact met de buitenwereld. Dat is voor ieder bedrijf tegenwoordig hetzelfde. Of niet?

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.