Kristal helder geluid in vergaderruimte

Naast de Video conferentie oplossingen zijn conferentie toestellen net zo belangrijk. De geluidskwaliteit is essentieel voor een goede vergadering. Wij leveren al jaren conferentie telefoons van Poly, Konftel en Avaya en sinds 2020 ook toestellen van Yealink.

Wij leveren oplossingen voor alle  grootte vergaderruimtes. Standaard bieden de meeste toestellen een bereik tot 30 m2. Met behulp van externe microfoons is dit uit te breiden tot maar liefst 70m2.

Een vergaderruimte is niet compleet zonder een telefonie oplossing van In2solutions.

Zoekt u een Conferentiesysteem met video? Klik dan hier >

Conferentie toestellen

Een driepoot, zo werden conferentie toestellen in het verleden altijd genoemd. En velen hebben nog altijd deze vorm! Wij leveren zowel analoge, IP- en dect conferentie toestellen van diverse merken.

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.

Video conferentie

Video bellen is sinds de uitbraak van Corona in 2020 enorm toegenomen. In2solutions Levert oplossingen voor de gebruiker maar ook voor vergaderruimtes. Deze systemen kunnen met onze Avaya en 3CX oplossingen gebruikt worden maar ook met MS Teams, Zoom, Google Meet, etc.