Draadloze bewegingsvrijheid

In veel bedrijven hebben medewerkers geen telefoon van de zaak en mogen privé telefoons onder werktijd niet worden gebruikt. Voor medewerkers zonder vaste werkplek is een draadloze telefoon dan dé oplossing.

De meeste draadloze telefoons zijn nog altijd de DECT telefoons. De DECT techniek wordt al jaren gebruikt en biedt een stabiele draadloze omgeving voor 1 tot honderden gebruikers.

De laatste jaren worden ook steeds vaker WIFI telefoons ingezet aangezien de WIFI netwerken ook VOIP telefonie ondersteunen. Het grote voordeel is dat er dan geen aparte DECT zenders meer nodig zijn maar hetzelfde WIFI netwerk gebruikt kan worden voor telefonie. Een nadeel hiervan is dat er wel aanzienlijk meer WIFI access point nodig zijn en deze ook VOIP telefonie moeten ondersteunen.

Wij leveren Dect toestellen en oplossingen van zowel Avaya, Gigaset als Yealink  en WIFI telefoons van Ascom, Mitel en Grandstream.

 

Onze dect oplossingen zijn ook te koppelen met onze Cloud oplossing van bijvoorbeeld 3CX.

Draadloze toestellen

Dect en Wifi telefoons zijn universeel inzetbaar op diverse VoIP systemen en Hosted/Cloud telefonie oplossingen. In2solutions levert zowel single als multicell dect oplossingen.

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.

Cloud telefonie 3CX

Onze cloud telefonie oplossing van 3CX biedt de mogelijk om IP telefoons zowel thuis als op kantoor te gebruiken. Dit maakt het systeem zeer flexibel inzetbaar en biedt het de meest geschikte oplossing voor iedere gebruiker. Zo kiest de ene gebruiker voor de softphone (software met headset) terwijl de andere liever een vast toestel gebruikt.

Klik hier voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van onze 3CX oplossing.