Het nieuwe werken

3CX is een IP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met Unified Communications-functies, klaar voor gebruik. 3CX is geschikt voor elke bedrijfsgrootte en elke sector, en voldoet aan al uw wensen: van mobiliteit en status tot geavanceerde contactcenterfuncties en meer, tegen een fractie van de kosten. Het 3CX platform is schaalbaar van 1 tot ruim 9000 gebruikers en biedt een grote verscheidenheid aan functies en applicaties. Naast de standaard telefonie functie zoals doorverbinden, doorschakelen, wachtstand, etc. biedt de oplossing ook luxe zaken zoals voicemail met voice2email, keuzemenu’s, wachtrijmeldteksten, Vast mobiel integratie, rapportage, call recording etc.

Zoekt u een Unified Communications oplossing met mobiele én thuiswerk mogelijkheden? Vraag een demo aan en laat u overtuigen. We kunnen de demontratie zowel op locatie als online voor u verzorgen.

3CX

3CX biedt een moderne flexibele communicatie oplossing met apps en applicatie voor bijna ieder device en geschikt voor vele IP telefoons.

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.

Voip toestellen

3CX biedt ondersteuning op enkele merken VoIP toestellen waaronder die van Yealink, Fanvil en SNOM. We leveren VoIP toestellen van deze merken in verschillende prijsklassen, van eenvoudig toestel voor een kantine tot uitgebreid toestel met touch screen met camera voor directiekamers.