Houd de touwtjes in handen

Houdt u liever de regie over uw eigen systeem of heeft u veel analoge apparaten op locatie dan is een telefooncentrale op uw eigen locatie de betere oplossingen. Een ander voordeel hiervan is dat u geen kosten betaald voor de hosting van het systeem, het staat immers op uw eigen locatie.

Een telefonie oplossing op locatie is zeker niet duurder dan een cloud oplossing zoals door velen wordt beweerd. Het is in de meeste gevallen zelfs goedkoper wanneer de kosten over een periode van bijvoorbeeld 4-5 jaar worden berekend. En wilt u de aanschafkosten ervan liever per maand betalen dan kunnen we dit door middel van een operational lease ook voor u verzorgen.

On-premise telefonie

Onze Avaya oplossing op locatie biedt zowel IP als analoge communicatie en heeft een lage TCO.

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.

Avaya Unified Communications

Met de IP Office systemen levert Avaya al sinds begin 2000 een Unified Communications oplossing voor alle branches. Het systeem kan als stand-alone unit worden geïnstalleerd maar ook in een Virtuele Server omgeving. De additionele application server voegt Presence, chat en CTI toe aan de oplossing. Voor telefonistes is een uitgebreide Windows applicatie beschikbaar waarmee ze snel bellers naar de juiste contactpersoon kan doorverbinden.

Met Avaya Call Reporter haalt u een betaalbare call center oplossing in huis. Uitgebreide rapportage, skill-based routing en Queue Call back (terugbellen vanuit een wachtrij) leveren uw organisatie dé tools om uw klantcontact te verbeteren.   

Het Avaya IP Office systeem kan zowel op locatie als in een datacenter worden geplaatst en biedt één oplossing voor al uw locaties.