Wat onze relaties van ons vinden

Na 15 jaar dienstverlening is ons klantenbestand gegroeid naar meer dan 200 klanten door heel Nederland maar zelfs ook in Europa. Van Parijs, Oxford, München tot in Madrid! Of het nu bedrijven zijn van 2 medewerkers of 1000, wij zijn trots om ze van een telefonie oplossing te mogen voorzien en staan 24/7 klaar om hun bereikbaarheid te waarborgen. Hieronder enkele referenties van klanten.

Bent u overtuigd van onze service en dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Referenties

De samenwerking met In2Solutions B.V. hebben wij als zeer prettig ervaren’ zegt Jeroen Wolters. ‘Vooral de no-nonsense houding….

We4media

We4Media is een gedreven Marketing & Communicatie organisatie voor met name het MKB in de regio Venlo, Venray en Roermond.

Ze onderscheiden zich door hun persoonlijke aandacht en service. Met hun unieke strategie weten ze zowel Online als offline het verschil te maken.

Door de enorme groei het laatste jaar werd de centrale telefonische bereikbaarheid steeds belangrijker. Zowel op kantoor als onderweg moest de bereikbaarheid gewaarborgd blijven. Met onze 3CX oplossing hebben we de wensen perfect kunnen invullen en kan We4Media u zowel op kantoor als onderweg perfect te woord te staan.

Een van de behoeften was ook dat het systeem zelf beheert kan worden. Na een ochtend persoonlijke training heeft Senn alle tools in beheer om veranderingen zelf te kunnen doorvoeren en het systeem verder te integreren.

"In2solutions heeft ons perfect op weg geholpen inzake bereikbaarheid. We merkte dat er steeds meer behoefte was aan duidelijke communicatielijnen.
Vanaf het intakegesprek zijn we bij de hand genomen en hebben wij het perfecte product wat precies bij ons past, een 3CX centrale, in gebruik genomen.
De advisering alsook de technische uitvoering zijn uitmuntend. Bedankt voor de perfecte service."

Senn Friesen van We4media

Cohesie

Cohesie is een organisatie van, voor en door huisartsen. Binnen dit samenwerkingsverband bundelen alle huisartsen in Noord-Limburg hun kennis en krachten voor een sterke eerstelijns zorg die de individuele praktijken overstijgt. De praktische uitvoering hiervan wordt verzorgd door een aantal werkmaatschappijen die vallen onder de coöperatie. 

Voor de huisartsenpost van Cohesie HAP Noord-Limburg, het secretariaat en Midas Noord-Limburg (het ICT bedrijf binnen Cohesie) verzorgt In2solutions al sinds de zomer van 2009 de telefonie omgeving. In verband met de verwachte Mexicaanse griep  in die periode was het nodig om snel te schakelen en binnen korte tijd een Call center op te tuigen om de verwachte, grote, stroom telefoontjes voor alle huisartsen in Noord-Limburg te kunnen afhandelen. Gelukkig kregen we niet met een pandemie te maken en konden we het systeem later inzetten als telefonie omgeving voor de Huisartsenpost. Ongeveer 2 jaar later werden ook de eerste huisartsenpraktijken op het systeem aangesloten en kon Midas, naast ICT diensten ook de telefonie voor de praktijken verzorgen.

"‘In onze zorg-omgeving moeten we geregeld snel kunnen reageren op veranderingen. Dat vereist een flexibele en oplossingsgerichte leverancier. Sinds 2009 maken wij dan ook dankbaar gebruik van de dienstverlening van in2solutions. Met hun persoonlijke en klantgerichte werkwijze sluiten ze perfect bij ons aan. Het voordeel is dat ze niet alleen ons, maar ook onze omgeving kennen en onze wensen goed kunnen inschatten en vertalen naar onze praktijksituatie. Veel van het dagelijks onderhoud doen we zelf, maar een passend advies of hulp is altijd slechts één telefoontje van ons verwijderd. Dit maakt dat in2solutions de afgelopen jaren voor ons een betrouwbare partner is gebleken waar we zeker in de toekomst nog verder op kunnen bouwen’."

Dennis Schoester van Midas Noord-Limburg

Tebben Kaas

Kaas van Tebben, wie kent ze niet in onze regio maar ook ver daarbuiten. Ze zijn een vertrouwd gezicht op vele markt rondom Venlo. Al sinds 1958 verkoopt Tebben diverse kaasproducten aan onder andere Horeca Groothandels, Snackindustrie en particulieren. Wist u dat Tebben zelf Buffelmozzarella produceert volgens authentieke Italiaanse wijze?

 In2solutions BV verzorgt al sinds 2014 de telefonie bij Tebben Kaas. Door de groei van Tebben Kaas was het noodzakelijk om grondig intern te verbouwen en werden prachtige kantoren gerealiseerd. De telefonie omgeving hebben we toen ook een upgrade gegeven. Een 3CX Professional omgeving zorgt ervoor dat de medewerkers bij Tebben flexibel bereikbaar zijn op zowel vaste, draadloze als mobiele telefoons en hun klanten hierbij sneller en beter te woord kunnen staan.

De 3CX Professional omgeving werkt uitstekend op onze locatie. Onze telefooncentrale was verouderd en we hebben met In2Solutions naar nieuwe mogelijkheden gekeken.

Specifieke wensen voor ons waren:
1. Flexibiliteit qua vaste en draadloze toestellen en mobiele telefoons. Niet alle medewerkers zitten op een vaste werkplek. Het kunnen gebruiken van je mobiele telefoon als intern toestel is dan erg welkom. Zeker in de Corona-periode, waarin een aantal medewerkers zoveel mogelijk vanuit thuis probeerden te werken, was deze flexibiliteit ook echt nodig.
2. Mogelijkheid tot online vergaderen en beeldbellen. Ook hier heeft Corona voor meer “vergaderen op afstand” gezorgd, waar de 3CX Professional omgeving geweldige tools voor biedt.
3. Software en bediening telefoons simpel houden.

‘De samenwerking met In2Solutions B.V. hebben wij als zeer prettig ervaren’ zegt Jeroen Wolters. ‘Vooral de no-nonsense houding staat ons erg aan. Je merkt bij In2Solutions B.V. een daadwerkelijke welwillendheid om de klant te helpen. En helaas is dat in deze tijd niet meer zo vanzelfsprekend!’

Tebben Kaas

Highlite International

Al 27 jaar voorziet Highlite International organisaties in de entertainmentindustrie audio- en videoproducten, professionele verlichting, producten voor podiumeffecten, led videowalls, etc. Met vestigingen in Nederland, UK, Italië en China levert Highlite International, vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn met meer dan 25.000 m2 opslagruimte, aan klanten in meer dan 80 landen.

Wat ooit begon als een kleine onderneming is uitgegroeid tot een internationale organisatie met meer dan 150 medewerkers.

Al sinds 2015 verzorgd In2solutions de telefonie omgeving bij Highlite International. Met een resiliant Avaya IP Office omgeving met IP Dect beschikt Highlite International over een stabiele telefonie omgeving met een hoge beschikbaarheid om hun klant altijd te woord te kunnen staan.

Wat mij nog altijd bij is gebleven, zegt Joep Jongen van In2solutions, is het compliment dat we destijds ontvingen van ICT adviseur Hyl Wolting. “jullie service is zo snel en goed, dit heb ik maar zelden meegemaakt”. Dat maakt me trots.

Sinds 2017, toen ik (Tim Damrow) bij Highlite ben begonnen als ICT Manager / Engineer bij Highlite International, heb ik voor het eerst kennis gemaakt met In2Solutions. Ik was voorheen werkzaam als IT Engineer Datacenter. In2Solutions heeft een mooie setup bij Highlite neergezet welke heel goed werkt zonder enige problemen. Als we vragen, of hulp nodig, hebben bij configuraties dan staan ze altijd paraat met goede zin en passie voor hun werk. Dat merken we telkens als we ze aan de lijn krijgen.

Ze denken ook mee met oplossingen voor onze thuiswerkers zodat ze ook zorgeloos thuis kunnen werken.

Gewoon kort en krachtig! Het is een TOP bedrijf met TOP Mensen. Goede kwaliteit en prijs.

Tim Damrow van Highlite International

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.