Wat onze relaties van ons vinden

Bellen via internet, in de cloud of zelfs via Whatsapp of Facetime, het zijn allemaal voorbeelden van VoIP telefonie. Voice over IP, oftewel spraak via het internet protocol, is een techniek...

Referenties

Bellen via internet, in de cloud of zelfs via Whatsapp of Facetime, het zijn allemaal voorbeelden van VoIP telefonie. Voice over IP, oftewel spraak via het internet protocol, is een techniek...

We4media

We4Media is een gedreven Marketing & Communicatie organisatie voor met name het MKB in de regio Venlo, Venray en Roermond.

Ze onderscheiden zich door hun persoonlijke aandacht en service. Met hun unieke strategie weten ze zowel Online als offline het verschil te maken.

Door de enorme groei het laatste jaar werd de centrale telefonische bereikbaarheid steeds belangrijker. Zowel op kantoor als onderweg moest de bereikbaarheid gewaarborgd blijven. Met onze 3CX oplossing hebben we de wensen perfect kunnen invullen en kan We4Media u zowel op kantoor als onderweg perfect te woord te staan.

Een van de behoeften was ook dat het systeem zelf beheert kan worden. Na een ochtend persoonlijke training heeft Senn alle tools in beheer om veranderingen zelf te kunnen doorvoeren en het systeem verder te integreren.

"In2solutions heeft ons perfect op weg geholpen inzake bereikbaarheid. We merkte dat er steeds meer behoefte was aan duidelijke communicatielijnen.
Vanaf het intakegesprek zijn we bij de hand genomen en hebben wij het perfecte product wat precies bij ons past, een 3CX centrale, in gebruik genomen.
De advisering alsook de technische uitvoering zijn uitmuntend. Bedankt voor de perfecte service."

Senn Friesen - Eigenaar We4media

Cohesie

Cohesie is een organisatie van, voor en door huisartsen. Binnen dit samenwerkingsverband bundelen alle huisartsen in Noord-Limburg hun kennis en krachten voor een sterke eerstelijns zorg die de individuele praktijken overstijgt. De praktische uitvoering hiervan wordt verzorgd door een aantal werkmaatschappijen die vallen onder de coöperatie. 

Voor de huisartsenpost van Cohesie HAP Noord-Limburg, het secretariaat en Midas Noord-Limburg (het ICT bedrijf binnen Cohesie) verzorgt In2solutions al sinds de zomer van 2009 de telefonie omgeving. In verband met de verwachte Mexicaanse griep  in die periode was het nodig om snel te schakelen en binnen korte tijd een Call center op te tuigen om de verwachte, grote, stroom telefoontjes voor alle huisartsen in Noord-Limburg te kunnen afhandelen. Gelukkig kregen we niet met een pandemie te maken en konden we het systeem later inzetten als telefonie omgeving voor de Huisartsenpost. Ongeveer 2 jaar later werden ook de eerste huisartsenpraktijken op het systeem aangesloten en kon Midas, naast ICT diensten ook de telefonie voor de praktijken verzorgen.

"‘In onze zorg-omgeving moeten we geregeld snel kunnen reageren op veranderingen. Dat vereist een flexibele en oplossingsgerichte leverancier. Sinds 2009 maken wij dan ook dankbaar gebruik van de dienstverlening van in2solutions. Met hun persoonlijke en klantgerichte werkwijze sluiten ze perfect bij ons aan. Het voordeel is dat ze niet alleen ons, maar ook onze omgeving kennen en onze wensen goed kunnen inschatten en vertalen naar onze praktijksituatie. Veel van het dagelijks onderhoud doen we zelf, maar een passend advies of hulp is altijd slechts één telefoontje van ons verwijderd. Dit maakt dat in2solutions de afgelopen jaren voor ons een betrouwbare partner is gebleken waar we zeker in de toekomst nog verder op kunnen bouwen’."

Dennis Schoester van Midas Noord-Limburg

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.