Oproepen, berichten, video, meeting

Een bureau, stoel, laptop en mobiele telefoon. Meer is er toch niet nodig voor een thuiswerkplek? Maar hoe kunnen de collega’s dan een telefoongesprek van een klant doorverbinden? En hoe kunnen zij zien dat je in gesprek bent?

Met onze oplossingen van Avaya of 3CX wordt je thuiswerkplek helemaal geïntegreerd met kantoor.

Ben je even onderweg? Ook dan heb je de volledige toegang tot het bedrijfstelefoonboek en kan je intern bellen met en doorverbinden naar je collega’s. Je kunt op je smartphone zelfs zien wie van je collega’s in gesprek is of dat een collega in een meeting zit.

Zoek je naar een volwaardige thuiswerk telefonie oplossing? Neem dan contact met ons.

Thuiswerken

Bellen met uw laptop of smartphone via het telefoonsysteem van kantoor, direct de bezetstatus van uw collega’s zien en deelnemen aan video meetings. Dat is thuiswerken 2.0.

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.

Cloud telefonie 3CX

Onze cloud telefonie oplossing van 3CX biedt de mogelijk om IP telefoons zowel thuis als op kantoor te gebruiken. Dit maakt het systeem zeer flexibel inzetbaar en biedt het de meest geschikte oplossing voor iedere gebruiker. Zo kiest de ene gebruiker voor de softphone (software met headset) terwijl de andere liever een vast toestel gebruikt.

Klik hier voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van onze 3CX oplossing.

Onze 3CX oplossing maakt van zowel je pc en laptop een telefoontoestel en biedt een zeer volledige app voor de smartphone zodat je altijd bereikbaar bent en zelfs de status van je collega’s kunt zien, zelf vanuit huis!