3CX V18, wat is nieuw?

Stil zitten staat niet in het woordenboek van 3CX. Er wordt continu gewerkt aan het toevoegen van features maar even belangrijk het blijven verbeteren van de performance en gebruiksgemak van de diverse applicaties en het ophogen van de beveiliging.

3CX OS Versie 18 zal in afzienbare tijd beschikbaar zijn en biedt weer tal van nieuwe eigenschappen.

 

Wat is er zoal veranderd?

  • SSO toegang – Administrators en gebruikers kunnen d.m.v. hun Google of Office 365 account direct inloggen zonder te zoeken naar de login gegevens.
  • Encrypted Voice calls – Enhanced securtiy op sip trunks
  • Upgrade naar Debian 10
  • de iOS en Android app is verder verbeterd op het gebied van audio, snellere connectie, nieuwste Apple en Google push services

 

Wist u dat onze 3CX oplossing een Live chat oplossing ingebouwd heeft voor WordPress websites en een Facebook koppeling? Voeg de plugin toe aan uw website en communiceer met uw 3CX app of webclient direct met uw klanten. Kosten? Helemaal niets extra’s, het is standaard beschikbaar in all versies.

Geen WordPress? Dat is geen enkel probleem. Ook voor Drupal, Joomla!, SQUAREPLACE, Weebly en Wix  zijn configuratie handleiding te vinden op 3cx.com.

 

Lees hier mee over onze 3CX oplossing.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Waarmee kunnen we helpen?

Op kantoor, onderweg of thuis? In2solutions BV zorgt dat u bereikbaar bent. Uw telefonische bereikbaarheid is tenslotte een van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijfsvoering.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.